طرز تهیه چند مدل غذای ایرانی:

  • میگو پلو

  • استانبولی پلو

  • لازانیا

طرز تهيه “ميگو پلو مجلسي

طرز تهيه ميگو پلو مجلسي

ابتدا برنج را بشوييد و با ميزان آب لازم و كمي نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس دهيد.

ميگو را هم با دو ليوان آب و مقداري نمك و فلفل و يك عدد پياز روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. بعد از 5 دقيقه جوشيدن حرارت را خاموش كنيد و ميگوها را از آب در بياوريد.

هويچ هاي خلالي شده را در كمي آب بپزيد و بعد به آن كمي شكر و روغن اضافه كنيد.

خلال بادام و زعفران را با هم مخلوط كنيد و بر روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا خلال نرم و خوشرنگ شود.

زرشك شسته شده را هم با كمي روغن و شكر تفت دهيد .

جعفري يا گشنيز را هم با پياز سرخ شده مخلوط كنيد.


آشپزی طرز ,هم ,دهيد ,كمي ,آب ,پلو ,هم با ,را هم ,روي حرارت ,پلو مجلسي ,قرار دهيدمنبع

روش درست کردن شکم پر به همراه دستور تهیه دو غذای خوشمزه دیگر

طرز تهیه چند مدل غذای عیونی

طرز تهیه دو مدل پای خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد هلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

beroozha zula game خلاصه نویسی کتاب علوم نهم تازه های افزونه و قالب وردپرس تو بهترین خرید رو از ما داشته باش ارزانی تخفیف فروشگاه معرفی اجناس وبلاگ رسمی کامیار سعادتمند همه چی موجوده