قبل از اینکه به شما طرز تهیه پای هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم میدانم که اول توضیح دهم پای چیست؟


پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود یا به‌طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته‌بندی می‌شود.

 

 (پای هلو، آناناس و زرد آلو)طرز تهیه سه مدل پای خوشمزه  %D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%84%D9%88


آشپزی می‌شود ,پای ,لایه ,بخش ,پای، ,خمیر ,است که ,طرز تهیه , یک بخش ,و بخش ,می‌شود  یکمنبع

روش درست کردن شکم پر به همراه دستور تهیه دو غذای خوشمزه دیگر

طرز تهیه چند مدل غذای عیونی

طرز تهیه دو مدل پای خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد هلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

موسسه اوج یادگیری | اوج یادگیری – کنکور آسان است عکس سریال های کره ای بهترین سایت آشپزی online stor فروشگاه اینترنتی مانتو عبایی پانچو ترک سنتی بلند زنانه دخترانه 2019 استار وب درس و مدرسه ژنتیک‌کده گل سنگ