مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.

 


آشپزی مارمالاد ,معمولاً ,تهیه ,مارمالادها ,انواع ,پوست ,میوه و ,تهیه شده ,که از ,به همراه ,از اینمنبع

روش درست کردن شکم پر به همراه دستور تهیه دو غذای خوشمزه دیگر

طرز تهیه چند مدل غذای عیونی

طرز تهیه دو مدل پای خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد هلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

MyFilimo | مای فیلیمو poya رویس موزیک موزیک به روز اخبار روز کوپلینگ | کوپلینگ دنده ای | کوپلینگ فنری مطالب علمی و آموزشی اگه دوس داری php یاد بگیری همراه من باش برترین،جالب ترین معرفی محصولات ttelectronic