طرز تهيه ميگو پلو مجلسي
ابتدا برنج را بشوييد و با ميزان آب لازم و كمي نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس دهيد.
ميگو را هم با دو ليوان آب و مقداري نمك و فلفل و يك عدد پياز روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. بعد از 5 دقيقه جوشيدن حرارت را خاموش كنيد و ميگوها را از آب در بياوريد.
هويچ هاي خلالي شده را در كمي آب بپزيد و بعد به آن كمي شكر و روغن اضافه كنيد.
خلال بادام و زعفران را با هم مخلوط كنيد و بر روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا خلال نرم و خوشرنگ شود.
زرشك شسته شده را هم با كمي روغن و شكر تفت دهيد .
جعفري يا گشنيز را هم با پياز سرخ شده مخلوط كنيد.
روش درست کردن شکم پر به همراه دستور تهیه دو غذای خوشمزه دیگر