مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.

 


آشپزی مارمالاد ,معمولاً ,تهیه ,مارمالادها ,انواع ,پوست ,میوه و ,تهیه شده ,که از ,به همراه ,از اینمنبع

روش درست کردن شکم پر به همراه دستور تهیه دو غذای خوشمزه دیگر

طرز تهیه چند مدل غذای عیونی

طرز تهیه دو مدل پای خوشمزه

طرز تهیه مارمالاد هلو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اخبار و مقالات کامپیوتر اینجا همه چی هست وب سایت رسمی صالحین کوشک Onvan wikichejoor خرید لوازم یدکی لودر 400 کفپوش طرح پارکت کنکور 100 | مرکز مشاوره استاد رضا اصغری دانلود رایگان 2 سفارش طراحی سایت